Lees Meer

15-9 t/m 16-9
City race met obstakels

imageStel je een 14,5 kilometer lange stormbaan voor, maar dan met spectaculaire obstakels. Amsterdam is op 16 september het decor van Men's Health Urbanathlon & Festival.Na New York, Singapore, Sydney en Hamburg is Amsterdam aan de beurt. Een city race vol met obstakels. Van blokkade met gestapelde auto's tot het beklimmen van enorme trappen. Je lichaam wordt ultiem op de proef gesteld!

Meedoen aan de Urbanathlon is belangrijker dan winnen, het gaat erom de uitdaging met jezelf aan te durven. Het gaat natuurlijk ook om de voorbereiding, de voorpret en de enorme kick.

Ga jij de uitdaging alleen aan? Of krijg je jouw vrienden, familie of collega's zover om mee te doen?

Urbanathlon | Amsterdam


 


Nieuwsbrief

Makkelijker kan het niet: elke maand het laatste nieuws en de beste tips in je mailbox! Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief.

* Aanhef:

* Voornaam:

* Achternaam:

* Uw e-mail adres:

Agenda van vandaag

23-10 t/m 6-12
Herman van Veen in Carré
imageHerman van Veen is met een fonkelnieuw programma terug in Carré. Dit najaar staat hij met zijn...
Herman van Veen in Carré | Amsterdam
16-10 t/m 26-10
Circo Circolo
imageKom jij 17 tot 26 oktober naar Liempde? Vanuit het ‘Central Park’ van BrabantStad getuigt Circo Circolo ervan dat...
Circo Circolo | Liempde
14-8 t/m 4-1
Retteketet AZ!
imageKom jij naar Alkmaar? Van 14 augustus 2014 t/m 4 januari 2015 is in...
Stedelijk Museum Alkmaar | Alkmaar

Nog steeds actueel

Het “onzinkbare” schip
imageHet is al ruim 100 jaar geleden. Toch kennen wij het allemaal: het verhaal van de Titanic. Het onzinkbare schip dat niet onzinkbaar bleek te zijn. Een van de grootste scheepsrampen aller tijden was het gevolg. Stap bij Amsterdam Expo terug in de tijd. Maak kennis met de bemanning, de passagiers en de techniek. Je komt alles te weten over deze fatale nacht….
Titanic: The Artifact Exhibition. | Amsterdam Expo

Binnenkort

25-10 t/m 27-10
Tot ziens zomertijd!
imageKortere dagen, vroeger donker. Het is tijd voor wintertijd. Maar hoe zat dat nu ook alweer? Gaat de klok in de nacht van 26 op 27 oktober een uurtje voor- of achteruit?
Wintertijd | Nederland
31-10 t/m 31-10
Griezelen met Halloween
imageIn Nederland wordt het (nog) niet echt gevierd. Maar een bekend fenomeen is het zeker: Halloween, oftewel de avond voor Allerheiligen.
Halloween | Nederland
4-11 t/m 7-11
Vakbeurs Houtbewerking
imageKom jij naar de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch? Daar is van 4 t/m 7 november de eerste editie van de gloednieuwe vakbeurs voor de houtbewerking. De nieuwe vakbeurs is een...
Vakbeurs Houtbewerking | 's Hertogenbosch