Lees Meer

15-9 t/m 16-9
City race met obstakels

imageStel je een 14,5 kilometer lange stormbaan voor, maar dan met spectaculaire obstakels. Amsterdam is op 16 september het decor van Men's Health Urbanathlon & Festival.Na New York, Singapore, Sydney en Hamburg is Amsterdam aan de beurt. Een city race vol met obstakels. Van blokkade met gestapelde auto's tot het beklimmen van enorme trappen. Je lichaam wordt ultiem op de proef gesteld!

Meedoen aan de Urbanathlon is belangrijker dan winnen, het gaat erom de uitdaging met jezelf aan te durven. Het gaat natuurlijk ook om de voorbereiding, de voorpret en de enorme kick.

Ga jij de uitdaging alleen aan? Of krijg je jouw vrienden, familie of collega's zover om mee te doen?

Urbanathlon | Amsterdam


 


Nieuwsbrief

Makkelijker kan het niet: elke maand het laatste nieuws en de beste tips in je mailbox! Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief.

* Aanhef:

* Voornaam:

* Achternaam:

* Uw e-mail adres:

Agenda van vandaag

16-10 t/m 26-10
Circo Circolo
imageKom jij 17 tot 26 oktober naar Liempde? Vanuit het ‘Central Park’ van BrabantStad getuigt Circo Circolo ervan dat...
Circo Circolo | Liempde
14-8 t/m 4-1
Retteketet AZ!
imageKom jij naar Alkmaar? Van 14 augustus 2014 t/m 4 januari 2015 is in...
Stedelijk Museum Alkmaar | Alkmaar
21-2 t/m 1-3
Huishoudbeurs
imageAlle wereldse vrouwen van Nederland opgelet! De huisbeurs komt er weer aan. Van 21 februari t/m 1 maart ben je van...
Huishoudbeurs | Amsterdam RAI

Nog steeds actueel

Het “onzinkbare” schip
imageHet is al ruim 100 jaar geleden. Toch kennen wij het allemaal: het verhaal van de Titanic. Het onzinkbare schip dat niet onzinkbaar bleek te zijn. Een van de grootste scheepsrampen aller tijden was het gevolg. Stap bij Amsterdam Expo terug in de tijd. Maak kennis met de bemanning, de passagiers en de techniek. Je komt alles te weten over deze fatale nacht….
Titanic: The Artifact Exhibition. | Amsterdam Expo
Motorbeurs Utrecht
imageDit jaar begint het motorseizoen in Utrecht! De 31e editie van de Motorbeurs Utrecht vindt plaats van 26 februari tot en met 1 maart. Dat weekend kunnen alle motorliefhebbers hier hun hart ophalen. Vele bedrijven en organisaties presenteren hun producten en diensten.
Motorbeurs Utrecht | Utrecht

Binnenkort

25-10 t/m 27-10
Tot ziens zomertijd!
imageKortere dagen, vroeger donker. Het is tijd voor wintertijd. Maar hoe zat dat nu ook alweer? Gaat de klok in de nacht van 26 op 27 oktober een uurtje voor- of achteruit?
Wintertijd | Nederland
31-10 t/m 31-10
Griezelen met Halloween
imageIn Nederland wordt het (nog) niet echt gevierd. Maar een bekend fenomeen is het zeker: Halloween, oftewel de avond voor Allerheiligen.
Halloween | Nederland
4-11 t/m 7-11
Vakbeurs Houtbewerking
imageKom jij naar de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch? Daar is van 4 t/m 7 november de eerste editie van de gloednieuwe vakbeurs voor de houtbewerking. De nieuwe vakbeurs is een...
Vakbeurs Houtbewerking | 's Hertogenbosch
18-2 t/m 18-2
Heerlijk snuffelen op Aswoensdag
image Aswoensdag is de dag na het drukke Carnaval. Maar betekent dit dat er niets voor jou te doen is? Natuurlijk niet! Er is namelijk een supergezellige vrije markt in Wamel......
Vrije markt in Wamel | Wamel