Maandag
17
Juni
Imagine Film festival, Amsterdam
10 April 2019
Van 10 tot en met 20 april opent het Imagine Film Festival voor de 35ste keer haar deuren voor liefhebbers van de fantastische film. Het festival vindt plaats in EYE te Amsterdam. Naast een hoofdprogramma, bestaande uit diverse nationale en internationale fantastische films van het afgelopen jaar, presenteert Imagine vier diverse themaprogramma's. In elk van deze programma's krijgt een ander aspect van de verbeelding een prominente plaats. Kijk op de website voor de agenda.

BEZOEK DE WEBSITE
TERUG
DEZE WEEK
DIT WEEKEND
VOLGENDE WEEK
VOLGENDE MAAND
OEROL, TERSCHELLING
14 juni 2019 t/m 23 juni 2019
Een bezoek aan Oerol is een expeditie: u reist ernaartoe, bent bereid te onderzoeken en een actieve zoektocht aan te vatten. Naast een dagelijks wisselend muziek- en straattheaterprogramma, is de kern ...

Klik hier voor de website

Datum: 14 juni 2019 t/m 23 juni 2019

MEER WETEN
WERELDVLUCHTELINGENDAG
20 juni 2019
Een speciale herdenkingsdag die jaarlijks gevierd wordt.

Datum: 20 juni 2019
STAR WARS IN HET CONCERTGEBOUW, AMSTERDAM
21 juni 2019
Het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt de mooiste filmmuziek; Star Wars van John Williams, delen uit The Planets van Holst en de beroemde Walkurenrit van Wagner.

Klik hier voor de website

Datum: 21 juni 2019

Over VrijeTijd

VrijeTijd.nl is de beste wegwijzer om je vrije tijd goed te besteden. Hier vind je namelijk de leukste uitjes, evenementen, festivals en meer. VrijeTijd.nl zorgt altijd voor tips die up-to-date zijn!