WIE DOET MEE?
Elke dag een nieuwe kleurwedstrijd. Klik en download. Kijk goed tot wanneer je in kunt zenden en begin met kleuren. Er zijn leuke prijzen te winnen!
Download de kleurplaat en begin met kleuren!
DOWNLOAD
HOE WERKT HET?
Eigenlijk heel simpel. Elke dag zetten we een nieuwe kleurwedstrijd live. Dus elke dag een nieuwe kleurplaat op deze website. Wil je meedoen? Print de kleurplaat dan uit. Daarna kan het kleuren beginnen. Klaar? Scan de kleurplaat dan in, of maak met je telefoon een foto. Mail de kleurplaat dan naar info@vrijetijd.nl o.v.v. Kleurwedstrijd. En zet in je mail even de naam en leeftijd van de ‘artiest’.

Op elke kleurplaat staat voor wanneer je ‘m moet insturen om in aanmerking te komen voor een prijs. Ook staat op de kleurplaat wat je met die kleurwedstrijd kunt winnen. Stel dat je de winnende kleurplaat hebt ingestuurd, dan hoor je dat via mail van ons.

Je kunt dus elke dag een nieuwe kleurplaat downloaden, en uiteraard kun je de kleurplaten van eerdere dagen ook downloaden.

Hopelijk vormt dit voor jullie een fijne afwisseling op dagen vol ‘home schooling’ en is het voor de kinderen leuk om te doen. Wij kijken uit naar alle vrolijk ingekleurde kleurplaten.

Veel plezier, blijf gezond en zorg goed voor iedereen om je heen!

Het team van VrijetijdNL

PS: En o ja, deel deze website gerust met neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes!
HEB JE VRAGEN?
Stuur ons dan een email: info@vrijetijd.nl. Het is een rare tijd, we werken allemaal vanuit huis, maar toch proberen we binnen één werkdag te reageren.
NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van alle acties van VrijetijdNL? Neem dan een abonnement op de e-mailnieuwsbrief. Opzeggen kan uiteraard te allen tijde.
{{message}}
AANMELDEN
© 2020 BASIS ActivatieMarketing B.V. Klik hier voor de bedrijfsgegevens. Alle rechten voorbehouden.
BASIS ActivatieMarketing
Spanjaardslaan 7
2012 NR Haarlem
KVK 34084610
Btw NL807997699B01